afscheidsdichter | afscheidsgedichten

Verwoorden wat iemand voor je betekend heeft.
De juiste woorden spreken bij een verlies.
Een kaart écht persoonlijk maken.

“We kregen heel veel reacties op het gedicht. Heel treffend geschreven. De mensen herkenden hem er echt in.”

Als afscheidsdichter ga ik in een warm en openhartig gesprek met jou op zoek naar de kern van wat de ander voor je betekent of voor je betekend heeft. Ik vertaal jouw woorden naar een persoonlijk en treffend gedicht.
De insteek kan zijn om je woorden te geven voor de voordracht tijdens de ceremonie. Maar het kan ook een treffende tekst voor op de kaart of advertentie zijn.
Het bedankbericht, een ‘In memori’ een jaar later, ik denk er met liefde voor in je mee.

Dat gesprek alleen al heeft me zoveel moois gebracht!.”

Ook bij andere vormen van afscheid ben ik in te zetten.
Als iemand vertrekt, welke woorden geef je hem of haar dan mee? Wat was jouw ervaring bij deze persoon? Wat of wie is iemand in de kern voor jou? Dát in de juiste woorden vangen. Dat is mijn werk als afscheidsdichter: Een afscheid persoonlijk maken door de juiste woorden aan iemand terug te geven.
Ik kan zelfs, live, alle aanwezigen inspireren om ter plekke een eigen persoonlijk gedicht te schrijven. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

“Ik vond je werkwijze persoonlijk, discreet en oprecht. Dank daarvoor!”

Of het nu een een overlijden is of een vertrek van iemand die een ander pad kiest, als afscheidsdichter help ik je al jouw beelden en gedachten rondom dit afscheid te vertalen naar een treffend op maat gemaakt gedicht.

Neem gerust en vrijblijvend contact op.

Ik maak het graag persoonlijk.
Hugo

Dit delen…