FURORE
Werkplaats van de verbeelding

EXPRESSIEF WERKEN AAN COMMUNICATIE EN SAMENWERKING

FURORE, werkplaats van de verbeelding heeft en ontwikkelt ervaringsgerichte programma’s om de communicatie tussen mensen op gang te brengen, te verbeteren en zin te geven.
De gekozen en vaak bijzondere aanvliegroutes zetten mensen in hun kracht, brengen hen bij hun authentieke zelf en bij de zo belangrijke autonomie.

Drijvende kracht achter dit bedrijf is Hugo Vos. Gespecialiseerd in veelzijdigheid.

“Ik ben op mijn sterkst in kortdurende, opvallende interacties met groepen mensen. Dat kan een flitsworkshop zijn van een uur, een krachtige workshop van een paar uur, een verdiepende training van een dagdeel, tot zelfs een complete theatershow van twee uur voor een grote groep mensen tegelijk.
Ik heb een netwerk van professionals om me heen verzameld met wie ik vol plezier samenwerk.”

FURORE, werkplaats van de verbeelding is dol op maatwerk!

Hugo Vos (1962) is wat je noemt een specialistisch veelzijdige. Hij beweegt zich met volle overgave in een caleidoscoop van werkvlakken op het gebied van communciatie, persoonlijke groei, teambuilding en creatief denken.
Zijn werkwijze en zijn ingangen zijn verrassend anders, slim, creatief en er toe doende.

Na verschillende opleidingen in de grafische industrie en in de zorg koos Hugo uiteindelijk voor een opleiding tot theaterdocent. Dat was een gouden greep.
Al snel werd hem duidelijk dat dit vakgebied een enorme potentie heeft in dagelijks leven en werk en dat hij hiermee een middel had om mensen te bereiken via ervaren en beleven.

Met dat in gedachten richtte hij in 1991 FURORE, werkplaats van de verbeelding op. Een onderneming die opereert op de scheidslijn van communicatie, samenwerking en creativiteit.

Hugo schoolt zich sindsdien tot op de dag van vandaag bij op diverse gebieden. Op persoonlijk vlak, creatief vlak en in de communicatie en zelfontwikkeling.
Zo werd hij ondermeer docent literair schrijven, deed hij naast een NLP opleiding een specialistische opleiding tot oplossingsgericht coach en -trainer en heeft hij zich verdiept in diverse communicatie- en persoonlijkheidsmodellen en -stijlen.

Zijn motto: “Je kunt nog heel wat leren” en “Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd.”

Met zijn bedrijf brengt hij mensen dichter bij hun authentieke zelf en bewerkstelligt hij dat ze anders durven kijken naar de voor hen bestaande wereld.

Hugo Vos

“Omdat de menselijke interactie ongelooflijk boeiend en fascinerend complex is.” (Hugo Vos)

Hugo Vos (1962) is na wat omzwervingen in de zorg en de grafische industrie, uiteindelijk opgeleid tot theaterdocent.
Al snel werd hem duidelijk dat dit vakgebied een enorme potentie heeft in dagelijks leven en werk.
Met dat in gedachten richtte hij in 1991 FURORE, werkplaats van de verbeelding op. Een onderneming die opereert op de scheidslijn van communicatie en creativiteit.

Hij schoolt zich nog regelmatig bij op het gebied van communicatie en zelfontwikkeling. Zijn motto: “Je kunt nog heel wat leren” en “Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd.”

Met zijn bedrijf brengt hij mensen dichter bij hun authentieke zelf en bewerkstelligt hij dat ze anders durven kijken naar de voor hen bestaande wereld. 

Hugo Vos

FURORE, werkplaats van de verbeelding ontwikkelt ervaringsgerichte programma’s om de communicatie tussen mensen op gang te brengen, te verbeteren en zin te geven.
De gekozen en vaak bijzondere aanvliegroutes zetten mensen in hun kracht, brengen hen bij hun authentieke zelf en bij de zo belangrijke autonomie.

“Ik ben gespecialiseerd in kortdurende, opvallende interacties met groepen mensen. Dat kan een flitsworkshop zijn van een uur, een krachtige workshop van een paar uur, een verdiepende training van een dagdeel, tot zelfs een complete theatershow van twee uur voor een hele grote groep mensen tegelijk.
Ik heb een netwerk van professionals om me heen verzameld met wie ik vol plezier samenwerk.”

FURORE, werkplaats van de verbeelding is dol op maatwerk!

grrrr

ik ben het boe
ik ben het bah
ik ben het beu

al dat gemopper 

ik ben ziek
ik ben het zo
ik ben het zat

al dat geklaag

ik ben het och
ik ben het ach
ik ben het wee

al dat geëmmer

ik doe er nooit
ik doe er niet
nooit niet aan mee

(c) FuroreHugo


Iedere dag een vers.
Gevangen in verdichte taal: een gedachte, een beleving, een observatie die me deze dag aantikte.

Ik vind het erg leuk als je me volgt en zo af en toe een reactie geeft.
Vul je e-mailadres in of gebruik de ‘volg-knop’ en je ontvangt iedere dag een dagvers dagvers.


Ik sta overigens ook open voor verzoekversjes. Draag gerust een onderwerp aan ;-).

Ben je benieuwd wat FURORE, Werkplaats van de verbeelding voor jou kan betekenen stuur mij dan een berichtje.